Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad
Kaptino Postnl Badge 3
Kaptino Postnl Badge 3

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Je werkplek comfortabeler maken? Kies voor een verstelbaar bureau!

Je werkplek comfortabeler maken? Kies voor een verstelbaar bureau!

In het hedendaagse bedrijfsleven zijn ze bijna niet meer weg te denken: verstelbare bureaus. De populariteit van verstelbare bureaus is de laatste tijd toegenomen en dat is natuurlijk niet voor niks. In deze blog gaan we verder in op de voordelen van verstelbare bureaus en hoe een verstelbaar bureau werkt.

De 3 grootste voordelen van een verstelbaar bureau

Een verstelbaar bureau is goed voor je gezondheid

Werken achter een bureau dat perfect staat ingesteld op jouw lichaam is goed voor je gezondheid. Een verstelbaar bureau voorkomt rugklachten en heeft een positieve invloed op je stofwisseling en vetverbranding. In combinatie met een ergonomische bureaustoel zorgt een verstelbaar bureau voor de juiste werkhouding.

Een verstelbaar bureau is geschikt voor iedereen

Zoals eerder benoemd is een verstelbaar bureau op verschillende hoogtes in te stellen. Dit zorgt ervoor dat vrijwel iedereen de bureaus kan gebruiken. Dit maakt het uiterst geschikt voor flexwerkplekken. Voor werknemers die geen vaste werkplek hebben in het bedrijf zijn verstelbare bureaus een ideale uitkomst. Elke werknemer kan aan het begin van zijn werkdag het bureau op de gewenste hoogte instellen. Op deze manier zorg je ervoor dat je werknemers geen lichamelijke klachten oplopen en tevreden blijven.

Een verstelbaar bureau verhoogt de productiviteit

Als werknemers blij en gezond zijn zorgt dit vaak voor een verhoogde productiviteit. Humeur en gezondheid gaan namelijk gepaard met productiviteit. Een verstelbaar bureau zorgt ervoor dat werknemers minder snel last krijgen van fysieke klachten. Hierdoor wordt de kans op ontevreden werknemers verkleind en wordt de productiviteit verhoogd.

Vragen over onze verstelbare bureaus?

Voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker hebben wij voor elk budget een geschikt verstelbaar bureau. Ons aanbod verstelbare bureaus verschilt daarnaast ook in formaat, materiaal en kleur. Geen idee waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom te Haarlem. Wij staan je graag te woord!