Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

Een goedgekeurde bureaustoel vs een niet gekeurde bureaustoel: dit zijn de vijf grootste verschillen

Een goedgekeurde bureaustoel vs een niet gekeurde bureaustoel: dit zijn de vijf grootste verschillen

Een goedgekeurde bureaustoel is essentieel voor een gezonde en productieve werkomgeving. Het is belangrijk om te investeren in een kwalitatief goede bureaustoel die comfort, ondersteuning en ergonomie biedt. In deze blog zullen we de vijf grootste verschillen bespreken tussen een goedgekeurde bureaustoel en een niet gekeurde bureaustoel, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw werkplek.

2. Comfort en
bekleding

Een goedgekeurde bureaustoel is uitgerust met comfortabele bekleding dat gemakkelijk schoon te maken is. Het biedt voldoende vulling en ademend vermogen, waardoor je zelfs tijdens lange werksessies comfortabel blijft. Een niet gekeurde bureaustoel daarentegen kan goedkoop en ongemakkelijk materiaal hebben dat snel slijt en je ongemak bezorgt. Dit kan leiden tot lichamelijke klachten en verminderde productiviteit.

3. Ondersteuning van de onderrug

Een goedgekeurde bureaustoel biedt specifieke ondersteuning voor de onderrug, ook wel lumbale ondersteuning genoemd. Dit is een cruciaal aspect van ergonomisch zitten, omdat het de natuurlijke kromming van de wervelkolom handhaaft en rugpijn voorkomt. Bij een niet gekeurde bureaustoel ontbreekt deze lumbale ondersteuning vaak, waardoor je rug onvoldoende wordt ondersteund en klachten kunnen ontstaan.

4. Bewegingsvrijheid en flexibiliteit

Een goedgekeurde bureaustoel biedt voldoende bewegingsvrijheid en flexibiliteit. Het heeft bijvoorbeeld wieltjes waarmee je gemakkelijk kunt bewegen en jezelf kunt verplaatsen zonder op te staan. Daarnaast is een draaibare functie handig om gemakkelijk toegang te hebben tot verschillende delen van je werkplek. Een niet gekeurde bureaustoel kan beperkte of onhandige bewegingsmogelijkheden hebben, wat je mobiliteit en productiviteit belemmert.

De bureaustoelen van Kaptino

Voor een bureaustoel die voldoet aan alle eisen van een goede bureaustoel, kan je het beste een bezoek brengen aan onze showroom in Haarlem. Hier word je bijgestaan door deskundige medewerkers die jou graag helpen met het vinden van de juiste bureaustoel. Bij Kaptino is het ons vak om ervoor te zorgen dat je jarenlang comfortabel en fysiek verantwoord zittend werk kan doen. Wij helpen je graag verder!