Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Voorraad
1000+ producten in voorraad

Maandag t/m zaterdag geopend zonder afspraak - kom langs in onze showroom

6 tips om een thuiswerkplek in te richten die aan je wensen voldoet

6 tips om een thuiswerkplek in te richten die aan je wensen voldoet

Thuiswerken is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Of het nu gaat om flexibele werktijden, het vermijden van het woon-werkverkeer of het bevorderen van een betere werk-privébalans, thuiswerken heeft veel voordelen te bieden. Maar om optimaal te kunnen profiteren van deze mogelijkheid, is het creëren van een ideale thuiswerkplek erg belangrijk. Een goed ingerichte en comfortabele werkplek kan je productiviteit en gezondheid aanzienlijk verbeteren. Hier zijn 6 tips om je te helpen jouw ideale thuiswerkplek te creëren:

2. Investeer in een ergonomische stoel en bureau

Een comfortabele stoel en een in de hoogte verstelbaar bureau zijn essentieel voor een goede houding. Daarnaast voorkomt een ergonomische werkomgeving rug- en nekklachten. Let erop dat je stoel goede ondersteuning biedt en dat je bureau op de juiste hoogte is afgesteld.

3. Zorg voor voldoende opbergruimte

Houd je thuiswerkplek georganiseerd en netjes door voldoende opbergruimte te creëren. Planken, lades en kasten kunnen helpen om je spullen geordend te houden en je werkplek overzichtelijk te houden.

4. Laat natuurlijk licht in je werkruimte

Probeer je bureau dicht bij een raam te plaatsen, zodat je kunt profiteren van natuurlijk licht. Daglicht kan je humeur verbeteren en vermoeidheid verminderen.

5. Creëer een duidelijke scheiding tussen werk en privé

Als je thuis werkt, kan het moeilijk zijn om werk en privé gescheiden te houden. Probeer een duidelijke scheiding te creëren tussen je werkplek en je privéruimte, zodat je kunt ontspannen en tot rust kunt komen buiten werktijd.

Je thuiswerkplek inrichten met Kaptino

Met de thuiswerk artikelen van Kaptino is het gemakkelijk om van je thuiswerkplek een oase van rust en inspiratie te maken. Bij Kaptino is het mogelijk om een volledige thuiswerkplek aan te schaffen om zo je thuiswerkplek volledig in te richten: van ergonomische stoelen en verstelbare bureaus tot kabelmanagementoplossingen en opbergaccessoires - alles wat je nodig hebt voor een geoptimaliseerde werkplek.

Thuiswerk artikelen bestellen gaat snel en eenvoudig via onze webshop. Dankzij de beveiligde iDeal betaling is je bestelling altijd veilig en discreet. Wij bezorgen zelf jouw nieuwe thuiswerk artikelen. Op die manier kan je zo snel mogelijk genieten van je nieuwe thuiswerkplek. Liever je thuiswerk artikelen in het echt uitproberen? In onze showroom in Haarlem vind je meerdere thuiswerk artikelen die je kan gebruiken en uitproberen. Zien we je snel?