Product was successfully added to your shopping cart.

Salvus Bologna 95 elo

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Normale prijs: € 2.059,00

Aanbiedingsprijs: Excl. BTW: € 1.446,40 Incl. BTW: € 1.750,15

* Verplichte velden

Normale prijs: € 2.059,00

Aanbiedingsprijs: Excl. BTW: € 1.446,40 Incl. BTW: € 1.750,15

Productbeschrijving

Gratis Verzending!

De Salvus Bologna 95 elo is getest en gecertificeerd volgens de jongste Europese veiligheidsnormen die de weerstand aangeven tegen aanvallen van buitenaf.


De wanden en de deur van de Bologna zijn gevuld met een zware brand- en inbraakwerende vulling, waardoor een hoge inbraakwerendheid is bereikt in combinatie met een brandwerendheid van maar liefst 1 uur!

 

De deur is opgebouwd uit drie wanden, met een geïntegreerde anti-boor/snijbrander bescherming en brandwerende isolatie volgens de LFS 60P normering.

De Salvus Bologna is getest en gecertificeerd volgens de jongste Europese veiligheidsnormen die de weerstand aangeven tegen aanvallen van buitenaf. De wanden en de deur van de Bologna zijn gevuld met een zware brand- en inbraakwerende vulling, waardoor een hoge inbraakwerendheid is bereikt in combinatie met een brandwerendheid van maar liefst 1 uur! De deur is opgebouwd uit drie wanden, met een geïntegreerde anti-boor/snijbrander bescherming en brandwerende isolatie volgens de LFS 60P normering.


Download hier de handleiding.