Product was successfully added to your shopping cart.

Brother ADS-1700W

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Excl. BTW: € 223,10 Incl. BTW: € 269,95

Productbeschrijving

Gratis Verzending!


Brother ADS-1700W Compacte, draadloze documentenscanner.


Een draadloze, veelzijdige documentscanner voor ondernemers, bedrijven of huishoudens, om gemakkelijk mee te nemen of voor op het bureau. Met tijdbesparende ‘scan naar’ snelkoppelingen, draadloze verbinding en het 7,1 cm LCD kleuren touchscreen.Dankzij het compacte design van de Brother ADS-1700W is dit een ideale scanner voor plekken waar de ruimte beperkt is. Met de draadloze verbinding kunt u de scanner overal plaatsen en verbinding maken via laptops, smartphones en tablets.

Deze documentscanner is zeer eenvoudig in gebruik en heeft de beschikking over maximaal 20 voorgeprogrammeerde snelkoppelingen, om snel terugkerende scanopdrachten uit te voeren en bestanden direct op de juiste bestemming op te slaan. De snelkoppelingen kunnen worden toegevoegd aan het touchscreen, zodat deze gemakkelijk gekozen kunnen worden. 

De Brother ADS-1700W beschikt over veelzijdige papierverwerkingsopties. Via de automatische documentinvoer (ADF) kunnen zowel dubbelzijdige A4 documenten zoals contracten van meerdere pagina's, als plastic ID-kaarten gemakkelijk worden gescand.
Kenmerken:  • Scansnelheid tot 25 ppm (dubbelzijdig)

  • LCD kleuren touchscreen 7.1 cm

  • Duplex ADF (Automatische documentinvoer)

  • Micro USB 3.0, Netwerkklaar (draadloos), Wi-Fi Direct, iPrint&Scan

  • Optimalisatie functies

  • Scan naar bestand,afbeelding e-mail, OCR, USB-stick, FTP, e-mail server en netwerk map