Winkel
Winkel sinds 1950
Location
Afhalen of bezorgen
Keurmerk
Thuiswinkel keurmerk
Voorraad
1000+ producten in voorraad
Hybrid Home Van Markant
Hybrid Home Van Markant
Hybrid Home Van Markant
Hybrid Home Van Markant
Hybrid Home Van Markant
Hybrid Home Van Markant
Hybrid Home Van Markant
Hybrid Home Van Markant
Hybrid Home Van Markant
+2

Hybrid Home van Markant

Gratis Verzending.

Levertijd ca. 6 weken.

Thuiswerken brengt bijzondere uitdagingen met zich mee. Niet iedereen heeft de ruimte of wil ruimte maken voor een thuiskantoor. Echter werken aan bijvoorbeeld de eetkamer- of keukentafel is geen ergonomische oplossing. Markant heeft daarom de Hybrid Home ontwikkeld. Dit is een volwaardige ergonomische oplossing welk voldoet aan de Nederlandse normen zoals je dat van je kantoor gewend bent. De Hybrid Home is veelzijdig in gebruik. Zo is het een kast, zit bureau of sta bureau en dat met een paar simpele handelingen. De hoogte verstelling is simpel te doen door de op en neer button van het digitaal bedieningspaneel in te drukken. De verstelling gaat snel en geruisloos d.m.v. van 2 motoren! Lees meer

Productinformatie

Hybrid Home maakt van je huiskamer een dynamische zit sta werkplek!

Thuiswerken brengt bijzondere uitdagingen met zich mee. Niet iedereen heeft de ruimte of wil ruimte maken voor een thuiskantoor. Echter werken aan bijvoorbeeld de eetkamer- of keukentafel is geen ergonomische oplossing. Markant heeft daarom de Hybrid Home ontwikkeld. Dit is een volwaardige ergonomische oplossing welk voldoet aan de Nederlandse normen zoals je dat van je kantoor gewend bent. De Hybrid Home is veelzijdig in gebruik. Zo is het een kast, zit bureau of sta bureau en dat met een paar simpele handelingen. De hoogte verstelling is simpel te doen door de op en neer button van het digitaal bedieningspaneel in te drukken. De verstelling gaat snel en geruisloos d.m.v. van 2 motoren!

De Hybrid Home is van hoogwaardig materiaal gemaakt en is te bestellen in de kleuren Zwart, Wit en Eiken Fineer. Ook is het mogelijk deze kleuren te combineren zoals bijvoorbeeld de wangen Zwart en het werkblad Wit. De levertijd is ca. 6 weken.

Zit Sta bureau elektrisch verstelbaar
Hoogte verstelling van 65 - 130 cm
Uitgerust met 2 motoren
Bedieningspaneel digitaal
Afmeting met ingeklapt werkblad: 36 x 112 cm D x B
Afmeting met uitgeklapt werkblad: 82 x 112 cm D x B
Kleuren: Wit, Zwart, Eiken Fineer of combinatie hiervan.
Garantie termijn 2 Jaar
Nederlands Product!
Specificaties
Elektrisch Verstelbaar

Elektrisch verstelbaar

Hoogteverstelling

65 tot 130 cm