Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Bent u op zoek naar zadelstoelen en/of balstoelen?

Wilt u nieuwe zadelstoelen aanschaffen? Voor uw werk is het van belang om de juiste zithouding te hebben. Vooral wanneer u veel uren op een dag achter het bureau op een bureaustoel zit, wilt u wel een fijne zitplek. Daarnaast is het cruciaal dat u voorkomt om op de langere termijn klachten te krijgen, bijvoorbeeld aan uw rug.

Voor een zadelstoel bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten zadelstoelen, zodat u er altijd wel één vindt welke perfect aansluit op uw wensen en eisen.

> Zadelstoel / Balstoel

Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)

De zadelstoelen van Kaptino

Kaptino is sinds 1950 een familiebedrijf en heeft hierdoor jarenlang ervaring. U kunt dus rekenen op het juiste advies, ook op het gebied van zadelstoelen. Naast zadelstoelen hebben we nog meer bureaustoelen in ons assortiment, daarbij kunt u denken aan ergonomische stoelen, kassastoelen, designstoelen, balstoelen en veel meer. Dit is geheel afhankelijk van uw situatie en waar u naar op zoek bent. Naast de vele bureaustoelen uit ons assortiment, kunt u bij ons terecht voor meer producten. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Kantoormeubels en kasregisters;
  • Archiefkasten;
  • Geldkisten;
  • Privé kluizen en meubelkluizen;
  • Kantoormachines.

Soorten zadelstoelen

Op het gebied van zadelstoelen is ontzettend veel keuze. Een voorbeeld hiervan is dat u kunt kiezen voor een zadelstoel met of zonder rugleuning. Daarnaast kunt u uw persoonlijke smaak uiten door een chromen of zwart onderstel te kiezen voor uw bureaustoel, maar ook voor de zitting kunt u afwegingen in materiaal maken. Op deze manier kunt u het perfect laten aansluiten bij uw huidige kantoor of werkruimte. Wilt u geen zadelstoel, maar bijvoorbeeld een balstoel? Ook dat is verkrijgbaar bij Kaptino! Door het gebruiken van een balstoel krijgt u een actievere houding tijdens werk. Een bal stimuleert namelijk om een actievere houding aan te nemen. Waar u ook naar op zoek bent, u bent bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie over zadelstoelen?

Wilt u meer informatie over zadelstoelen, balstoelen of een andere bureaustoel? Wij zijn u graag van dienst bij al uw vragen. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen door te mailen info@kaptino.nl. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)23 - 532 69 66. In onze webshop vindt u alle bureaustoelen, waardoor u vandaag nog een bureaustoel kunt bestellen. Voordat u het weet kunt u gebruikmaken van uw nieuwe bureaustoel!