Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

De NPR bureaustoel van Kaptino

Kaptino heeft een uitgebreid assortiment bureaustoelen NPR die wij onder ons eigen label Huislijn op de markt aanbieden. Onze Huislijn bureaustoelen NPR hebben standaard al 5 jaar garantie maar deze kan tegen een geringe meerprijs verlengd worden naar wel 10 jaar. Uiteraard voldoen onze Huislijn bureaustoelen aan de hoogste kwaliteitseisen die u in deze prijsklasse mag verwachten.

> NPR Bureaustoelen

Van hoog naar laag sorteren

   

15 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

15 artikel(en)

Wat is een NPR bureaustoel?

NPR is een Nederlandse normering waaraan een bureaustoel volgens de ARBO aan moet voldoen. Dit houdt in dat de bureaustoel qua afmetingen en verstelbaarheid geschikt moet zijn voor 95% van de bevolking. Het komt er op neer dat een NPR bureaustoel op allerlei manieren verstelbaar moet zijn. Denk aan zithoogte, zitdiepte, hoogte van de armsteun, hoek van de rugleuning, etc. Met als doel een bureaustoel die ergonomisch helemaal in orde is en optimale ondersteuning biedt.

Kaptino heeft in Haarlem een showroom waar u onze Huislijn bureaustoelen kunt zien en uit proberen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail bereikbaar om u van dienst te zijn. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in bureaustoelen, al vanaf 1950.

Vraag een offerte aan voor de NPR bureaustoel

Als u in de markt bent voor grotere aantallen bureaustoelen dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij doen u dan een passend aanbod tegen zeer gunstige voorwaarden!

Klik hier voor aanvraag offerte.