Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Directie stoelen in alle prijsklassen aanwezig

Kaptino biedt u een uitgebreid assortiment directie stoelen voor het kantoor van de directeur. Hier vindt u de mooiste en grootste stoelen die passen bij het hoofd van een bedrijf. Wij zijn uw adres voor nieuwe bureaustoelen van kwaliteit.

Voor aantrekkelijke prijzen vindt u bij Kaptino directie stoelen van merken als Ergohuman, Beta, Mexl, Dynamic chairs, SitLife, Prosedia, van Raalte en Markant. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van de juiste directiestoel voor u. Kijk direct in de webshop naar het huidige aanbod directie stoelen.

> Directie stoelen

Van hoog naar laag sorteren

   

13 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

13 artikel(en)

Hoogwaardige kwaliteit

Onze exclusieve directie stoelen combineren comfort, hoogwaardige materialen en een imposante verschijning. Als dat niet is wat u precies zoekt in een directie stoel! Kaptino levert honderden bureaustoelen die allemaal geschikt zijn voor uw werkplek, thuis of op kantoor. Bij Kaptino vindt u sinds 1950 alles voor uw kantoor. De verzending van onze directie stoelen is gratis en zowel afhalen als bezorgen door ons is mogelijk door heel Nederland. U mag de directie stoel(en) tevens 14 dagen op zicht houden om te testen of dit de stoel is die bij u past.

De juiste zithouding

Een juiste zithouding is ontzettend belangrijk voor wie kantoorwerk doet en werkdagenlang op een bureaustoel zit. De directie werkt ook vaak dagenlang op kantoor. Het is heel logisch dat u dan op zoek gaat naar een goede bureaustoel, maar hoe maakt u de juiste keuze? Hoe weet u waar u op moet letten en wat maakt een bureaustoel een geschikte directie stoel? Voor ieder lichaamspostuur en mate van gebruik bestaat een geschikte bureaustoel. Ook als u voor meerdere mensen een keuze moet maken, kan dat extra lastig zijn. Kaptino helpt u daarom graag middels persoonlijk of telefonisch advies om de juiste directie stoelen uit te zoeken. Natuurlijk is design belangrijk, maar een juiste zithouding moet altijd voorop staan.

Advies gewenst?

Heeft u in ons assortiment directie stoelen een interessante stoel gezien die u aanspreekt, maar vindt u het spannend om direct online te investeren in een stoel waar u nog niet eens op gezeten hebt? Kaptino begrijpt dat het spannend en wellicht wat onwennig is om stoelen aan te schaffen die u niet heeft getest. Daarom kunt u bij Kaptino altijd langskomen in de showroom voor een proef zit.

Op werkdagen kunt u bij ons terecht tussen 9.00 – 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 – 17.00 uur. Onze fysieke winkel is gevestigd aan de Zijlweg 53 te Haarlem. U bent van harte welkom in onze showroom. We voorzien u graag van advies en doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen aan de juiste directie stoelen. Bij vragen kunt u ons bereiken op info@kaptino.nl en +31 (0)23 – 532 69 66.