Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Paspoort, documenten, sieraden. Allemaal waardevolle eigendommen die u natuurlijk goed moet opbergen. De kleine compacte kluizen van Kaptino bieden hiervoor de ideale uitkomst. Deze kluizen zijn compact en passen daarom in ieder huishouden. Berg veilig alles wat uw dierbaar is op, zodat ongewenste er niet bij kunnen. Of u nu kiest voor een elektrische codeslot of liever toch met een slot met sleutel, Kaptino heeft een ruim assortiment in kleine compacte kluizen!

> Compacte kluizen

Van hoog naar laag sorteren

   

20 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

20 artikel(en)

Achter slot en grendel

Inbraak is aan de orde van de dag. Inbrekers bedenken steeds ingenieuzere manieren om bij uw huis of kantoor in te breken. Zorg dat u de inbrekers een stap voor bent door een goede beveiliging van uw eigendommen aan te schaffen. Bij Kaptino kunt u rekenen op een degelijke kwaliteit. Dit is uiterst belangrijk als het gaat om veiligheid. Om de kwaliteit te waarborgen, biedt Kaptino alleen betrouwbare en kwalitatieve merken aan. Een kleine kluis is essentieel wanneer u persoonlijke eigendommen veilig wilt opbergen. Wanneer deze bezittingen niet gebruikt worden, hoort het achter slot en grendel voor extra veiligheid. Met de kleine kluizen van Kaptino zijn uw eigendommen goed beveiligd tegen inbrekers en onbevoegden. Bij Kaptino heeft u een ruime keuze uit diverse kluizen.

Veiligheid voorop!

Een kluis is verkrijgbaar met een sleutelslot, cijfercombinatieslot of elektronisch codeslot. Combinaties zijn ook mogelijk. In veel gevallen zit een sleutelslot standaard op een kluis. U hoeft hier dus niet extra voor te betalen. Een nadeel hiervan is de sleutel, deze is in veel gevallen redelijk groot. Een cijfercombinatieslot heeft het voordeel dat er dus geen sleutel nodig is. Tevens beschikt het niet over elektronica dat kan weigeren. Houd er wel rekening mee dat het openen van dit slot wat meer tijd in beslag neemt. Wilt u liever een kluis die snel te openen is? Ga dan voor een elektronisch codeslot. Het is mogelijk de code te veranderen en op sommige sloten kan een vertraging worden gezet

Geïnteresseerd naar onze hotelkluizen?

Geïnteresseerd in één of meer van onze diensten? Bestel uw compacte kluis gemakkelijk en snel online. Heeft u onze kluizen en brandkasten bekeken en een geschikt model gevonden? Plaats uw bestelling online. Betaling vindt plaats per bank, creditcard of via iDeal. Nadat de bestelling geplaatst is, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen betreffende levering van uw product. Wist u trouwens dat De Raat PT1 kluis als beste is getest door de Consumentenbond. Deze kluis was niet te kraken! Heeft u vragen over een product? Neem contact met ons op info@kaptino.nl of neem telefonisch contact op via 31 (0)23 - 532 69 66. wij staan u graag te woord.