Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Zorg dat u de inbrekers een stap voor bent door uw wapens veilig op te bergen. Zet uw verlof niet op het spel en berg uw wapens op in een degelijke en veilige kluis van Kaptino. Zo kunt u kiezen voor diverse maten en typen sloten. Wij hebben een groot assortiment geweer- en pistoolkluizen van de merken De Raat en Nauta. Natuurlijk leveren wij deze snel en voordelig door heel nederland.

Loop ook eens door onze showroom in 3D.

> Wapenkluizen

Van hoog naar laag sorteren

   

13 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

13 artikel(en)

De merken

Bij Kaptino kunt u rekenen op een degelijke kwaliteit. Dit is uiterst belangrijk als het gaat om veiligheid. Om de kwaliteit te waarborgen, biedt Kaptino alleen betrouwbare en kwalitatieve merken aan. Ieder merk heeft diverse wapenkluizen te bieden. Elke wapenkluis heeft zijn eigen specificaties en kenmerken. Alle wapenkluizen hebben een ding in gemeen: ze bergen uw wapen veilig op. Wanneer u een wapenkluis wilt kopen heeft u de keuze uit de volgende merken:

  • Juwel;
  • Salvus;
  • Technomax;
  • Gunsafe;
  • De Raat.

Achter slot en grendel

Een wapenkluis is essentieel wanneer u een wapen bezit. Wanneer het wapen niet gebruikt wordt, hoort het achter slot en grendel. Met de wapenkluizen van Kaptino is uw wapen goed beveiligd tegen inbrekers en onbevoegden. Bij Kaptino heeft u een ruime keuze uit diverse kluizen.

Wapenkluis kopen?

Wilt u een wapenkluis kopen? Bekijk het volledige assortiment in de online webshop van Kaptino. Twijfelt u nog over welk type wapenkluis het meest geschikt is voor uw thuis? Neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van Kaptino. Door de jaren heen hebben zij veel ervaring opgedaan. Hierdoor zijn zij in staat om u goed te adviseren. Kaptino biedt altijd een veilige oplossing!